Menu Premium

De Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles Story Trailer is verschenen

Ridho Hidayat 08/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week werd Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles aangekondigd door Treyarch. Vandaag is daar meer over bekend geworden én zijn er nieuwe beelden verschenen. Bekijk onderaan dit bericht dus de Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles Story Trailer!

In Zombies Chronicles kun je het verhaal van de ondoden herbeleven in een nieuw jasje. Deze DLC voor Black Ops 3 biedt namelijk acht remastered zombie maps, met verbeterde visuals, audio en AI. Ook kun je in deze maps gebruik maken van custom wapens, iets wat in de originele versies nog niet het geval was.

Zombies Chronicles bevat de volgende acht maps, die tezamen een samenhangend verhaal vertellen:

  • 3 Call of Duty: World at War-maps: Nacht der Untoten, Verrückt en Shi No Numa
  • 4 Call of Duty: Black Ops-maps: Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la en Moon
  • Call of Duty: Black Ops 2-map: Origins

Vandaag is dus de Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles Story Trailer verschenen. Deze zombiecollectie van Treyarch is al vanaf 16 mei verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Als pre-order bonus krijg je op de PlayStation 4 bovendien een dynamisch thema. Let wel op dat je Call of Duty: Black Ops 3 nodig hebt om deze DLC te kunnen spelen. Op dit moment is er nog geen releasedatum bekend voor andere platformen, al komt Call of Duty-DLC normaal gesproken een maand later uit voor de Xbox One en PC.

Kijk jij ernaar uit om de zombieverhalen van de oudere Call of Duty-games te herbeleven in Black Ops 3? Of heb jij deze maps überhaupt nog nooit gespeeld en ga je er nu voor het eerst mee aan de slag? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch