Menu Premium

De Battlefield 2042 Exodus trailer (korte film)

Mitchel Hoes 13/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA heeft ter promotie van Battlefield 2042 een korte film gemaakt, genaamd Exodus. En deze werd donderdagavond online gezet. De film is bedoeld om meer achtergrond te geven aan het verhaal waar het nieuwste deel uit de shooter-franchise om draait. In plaats van hele stukken gameplay uit de game te tonen, probeert DICE hier enkel een vibe neer te zetten.  Iets nieuws, en iets wat we wel kunnen waarderen omdat we bij Gamekings geen fans zijn van hele stukken gameplay vooraf al tonen. Dat spoilt gewoon te veel. Nu weet je enkel wat je straks te wachten staat, meer niet.

Battlefield Exodus brengt meer achtergrondverhaal

Een plotselinge ruimtestorm creëert een “Kessler-effect”, waardoor 70% van alle in een baan om de aarde draaiende satellieten defect raken en naar de aarde crashen. De oorzaak is onbekend. De daaropvolgende stroomuitval veroorzaakt massale verwoesting. Vliegtuigen crashen. Netwerken storten in. Alles in de wereld komt tot stilstand. De prijzen van olie, graan en steenkool schieten omhoog. Er wordt melding gemaakt van meer dan 100.000 slachtoffers. Er is geen internet, geen navigatie, geen toezicht, helemaal niets. Zowel Rusland als de VS beweren dat de ander verantwoordelijk is voor de Blackout. Anderen vermoeden dat de No-Pats erachter zaten met als bedoeling anarchie te zaaien. Voormalige militairen en getrainde specialisten onder de No-Pats vormen gewapende Task Forces om zichzelf te verdedigen als de spanningen oplopen.

Voor welke kant van de wereld ga je straks strijden?

Door een voedsel- en brandstoftekort ontbrandt een oorlog tussen de VS en Rusland. Om net te doen alsof ze zelf niet vechten, zetten beide partijen No-Pats Task Forces in met als belofte waarbij een stuk land om op te leven. Openlijke oorlog dreigt. No-Pats hebben geen andere keuze dan partij te kiezen, knokkend voor hun toekomst. Hun verhaal is het verhaal van de speler.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch