Menu Premium

De Battlefield 1 Spring Update is onderweg

Maarten van Steijn 25/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA heeft de handen weer uit de mouwen gestoken. De Battlefield 1 Spring Update is namelijk in volle productie en brengt een aantal stevige veranderingen met zich mee.

Om te beginnen gaan er nu servers zijn die afgeschermd kunnen worden door middel van een wachtwoord. De reden hiervoor is zodat clans hun eigen ding kunnen doen in private servers, welke overigens niet ranked zijn.

Ook brengt deze update de terugkeer de Splatoon met zich mee. Dit is te koppelen aan een viertal aan ranks: General, Colonel, Lieutenant en Private). Uiteraard zijn er ook weer een aantal dingen gepatched. Zo worden bijvoorbeeld vliegtuigen generfed, waardoor ze wat makkelijker neer te halen zijn door het voetvolk. Daarnaast komen er 19 nieuwe ribbons en een vijftal nieuwe dog tags aan. Tot slot zijn medics nu in staat om doodbloedende spelers een heads-up te geven, zodat zij ervan op de hoogte zijn als er iemand onderweg is om hen te healen.

Helaas is er nog geen specifieke datum in de rondte over deze update. Ook is het nog niet bekend of deze update tegelijk voor de Xbox One, Playstation 4 en PC uit gaat komen.

Ben jij nog veel bezig met Battlefield 1? En werd het volgens jou tijd dat er het één en ander gepatched werd? Laat het horen!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch