Menu Premium

De batterijduur van de Switch is 2,5 tot 6,5 uur

Rens van Nerum 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nintendo livestream is in volle gang en daarin wordt alles duidelijk gemaakt over de Nintendo Switch. Daarmee is één vraag die vele van ons gamers hadden beantwoord, namelijk die van de batterijduur van de Switch. Deze is 2,5 tot 6,5 uur lang, afhankelijk van de game.

In de livestream werd getoond op welke manieren je de Nintendo Switch kunt gebruiken. Hierin werden de volgende modes aan ons getoond:

– TV mode: De manier zoals we gewend zijn, lazy vanaf de bank op je tv gamen met de controller in je handen.
– Tabletop mode: Switch tabletscherm ergens geplaatst en beide Joycons in je hand.
– Handheld mode: Joycons aan beide kanten van je tabletscherm gekoppeld.

Vooral met de laatste 2 modes kwam de grote vraag bij ons naar boven hoelang de batterij zou meegaan wanneer je de Nintendo Switch portable gebruikt, maar ook hoe de Switch gebruik zal maken van haar Multiplayer functies. Deze vragen zijn nu dus beantwoord. De batterij gaat 2,5 tot 6,5 uur mee, afhankelijk van de intensiviteit van de game. De Nintendo Switch maakt vervolgens voor multiplayer gebruik van NFC en Wi-Fi. Met NFC kun je local met 8 spelers wireless samen gamen op de Switch. Ook kun je via internet natuurlijk gewoon multiplayer spelen.

Verder kun je via de linker-JoyCon via de vierkante button foto’s maken in-game en kan de rechter JoyCon Amiibo’s inlezen. Wat vind jij van de uitslag van de batterijduur en de technische specificaties? Is dit wat je hoopte? Of had je anders verwacht? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch