Menu Premium
Loading...

De Avond van Xbox livestream

Gamekings Redactie 22/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! We kwamen keihard binnen op je beeldscherm met De Avond van Xbox livestream! Het ging dan eindelijk allemaal beginnen. We kregen de nieuwe Xbox voor het eerst te zien en nog meer. Ga er dus goed voor zitten, want hier kun je genieten van De Avond van Xbox livestream!

Wat hadden we voor je in petto? We trapten om 18:00 uur af met een goede en lange voorbespreking. Boris en Skate zaten in de studio om een grondige vooruitblik te geven op de Xbox Reveal persconferentie die van start ging om 19:00 uur. Dit deden ze samen met jou, want je kon meediscussiëren via Twitter. Door middel van #gkxbox kon je zo jouw vragen en meningen bij ons de studio inslingeren. Steven zorgde ervoor dat jouw tweets onder de neus van Boris en Skate kwamen.

Dan begon om 19:00 uur natuurlijk waar we allemaal op zaten te wachten: de Xbox Reveal. Hoe ziet de next-gen Xbox eruit? Is ook de derde Xbox wit? Welke functies had het nieuwe monster van Microsoft allemaal in huis? En welke next-gen games kwamen er aan voor de console? Allemaal vragen waar we nu het antwoord op weten.

Na afloop van de Xbox Reveal was De Avond van Xbox alleen nog lang niet over. Nee, Boris en Skate bespraken met jou en speciale gasten wat er zich op de Xbox Campus had afgespeeld. Voldeed de nieuwe Xbox aan alle verwachtingen of had het deze zelfs weten te overtreffen?

De Avond van Xbox kun je hier terugkijken! Drie uur lang kon je hier op Gamekings.tv alles volgen van de Xbox Reveal. Ben je er klaar voor?

De Avond van Xbox livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch