Menu Premium

De Avengers komen naar de Wii U en Xbox 360

Gamekings Redactie 12/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Via het Twitter account van Ubisoft Toronto is de game Avengers: Battle for Earth aangekondigd, na een Facebook game is het dus eindelijk tijd voor een consolegame met de verzameling Marvel helden.

“Ubisoft heeft een partnerschap met Marvel aangekondigd om “Marvel Avengers: Battle for Earth” uit te geven, welke beschikbaar wordt voor Kinect en Wii U”, aldus de tweet. Ubisoft liet ook weten dat de game ontwikkeld gaat worden door Ubisoft Quebec. Avengers: Battle for Earth is de tweede Wii U aankondiging van uitgever, de game staat nu naast Assassin’s Creed 3 in de lijst met Ubisoft titels die speelbaar zijn op de nieuwe Nintendo console.

Het bioscoopsucces van de Avengers betekent misschien ook een gamesucces, maar dat hangt natuurlijk ook van het eindproduct af. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe de game gebruik gaat maken van de Wii U en Kinect functies. Het is nog wel even wachten op de release van de game, omdat de Wii U natuurlijk pas later dit jaar uitgebracht wordt. Anders moet je het doen met de Xbox 360 versie, waar overigens ook nog geen releasedatum van bekend is. Hoe dan ook, het is goed nieuws dat de groep Marvel helden naar de console komt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch