Menu Premium
Loading...

De Attrition mode keert terug in Titanfall 2

Angelique Grift 22/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort brengen EA en Respawn Entertainment de opvolger van Titanfall uit, maar natuurlijk niet zonder de mogelijkheid om een dikke multiplayer battle te kunnen spelen. Vandaag worden in ieder geval de fans van het origineel uit 2014 blij gemaakt, want de populaire Attrition mode keert terug in Titanfall 2.

Attrition was eerder niet beschikbaar in de Titanfall 2: Multiplayer Tech test, al leek de modus Bounty Hunt er toch wel verrekte veel op. Toch kwam er vandaag heugelijk nieuws van het officiële blog. Hoewel het onderwerp van het bericht eigenlijk de specs waren die nodig zijn voor het spelen van de shooter op de pc, liet Respawn tussen neus en lippen door weten dat de Attrition mode opnieuw zijn opwachting zal maken in de sequel.

De game mode lijkt op team deathmatch, maar dan met een Titanfall-sausje: een groep van AI-soldaten en robots worden in het veld gedropt waarna jij of de tegenpartij ze compleet met de grond gelijk dient te maken. Hoe meer AI-soldaten en titans je uit de weg ruimt, hoe meer punten. Uiteraard zijn sommige AI-tegenstanders net even meer waard dan anderen.

Wil jij nog even met je eigen ogen zien hoe de game mode werkt? Check dan hierboven snel de verse Attrition gameplaybeelden en oordeel zelf of het de liefde waard is. De first person shooter wordt 28 oktober gereleased voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Heb jij je pre-order al staan of wacht je het toch nog even af?

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch