Menu Premium
Loading...

De android-revolutie gaat van start in Detroit: Become Human

Karen Koch 13/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Detroit: Become Human gooide al hoge ogen toen deze game in 2015 officieel werd aangekondigd. Het is een tijdje redelijk stil geweest rondom de ontwikkeling, maar dit jaar heeft Quantic Dream op de E3 laten zien dat ze zeker niet stil hebben gezeten. De android-revolutie gaat van start in Detroit: Become Human en jij moet deze zien te leiden!

In de trailer zat ook een stukje gameplay, of liever gezegd, uitleg hoe de gameplay gaat werken. De hoofdpersoon in Detroid: Become Human is Marcus, een android die zelfbewust is geworden. Hij ziet om zich heen hoe androids door gewone mensen worden gebruikt en uitgebuit en kan dit onrecht niet langer aanzien. Samen met zijn andere handlangers proberen ze zo veel mogelijk andere androids zo ver te krijgen dat ze het onrecht zien wat hen wordt aangedaan. Dit leidt natuurlijk tot conflict en dát is precies waar de game om draait.

De game is sterk afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Net zoals in veel games, zijn er altijd meerdere opties: in Detroit: Become Human wordt er heel duidelijk onderscheid gemaakt tussen een gewelddadige en een pacifistische aanpak. Probeer jij met geweld je punt over te brengen, of juist niet?

Detroit: Become Human komt exclusief op de PlayStation 4 uit. Een releasedatum is niet gegeven, dus we kunnen alleen maar hopen dat het eerder sneller dan later is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch