Menu Premium

De 3DS XL Circle Pad Pro krijgt een redesign

Gamekings Redactie 20/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor iedereen die een 3DS XL heeft is het al tijden een doorn in het oog. Er is nog steeds geen tweede analog stick voor de uit de kluiten gewassen 3DS XL. Nu blijkt dat er een goede reden hiervoor is, de 3DS XL Circle Pad Pro krijgt een redesign.

Het kleinere broertje, de 3DS, loopt al een tijdje rond met de mogelijkheid voor een aanhangsel, maar de XL versie heeft het lange tijd zonder moeten doen. Nu is dus duidelijk waarom dit is, de Circle Pad Pro verdiende een make-over. Het moet ook gezegd worden, het vreemde uitgroeisel is ook niet bepaald mooi. Nintendo had dus het geweldige idee om hier wat aan te doen. Helaas ziet het er nog steeds uit alsof er een naar gezwel aan hangt, maar ach, het komt wel zeker de gameplay ten goede.

Toegegeven, de redesign van de 3DS XL Circle Pad Pro ziet er beter uit dan zijn voorganger voor de standaard 3DS, maar dat is ook niet zo heel moeilijk. De uitbreiding is op dit moment te gebruiken voor Resident Evil: Revelations, Kid Icarus: Uprising, Monster Hunter 3 Ultimate en Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, maar er zullen vast meer games volgen.

Wanneer de tweede analog stick uitkomt is op dit moment nog niet duidelijk, wat hij je mag gaan kosten ook nog niet. Je hoort het zodra er meer bekend is. Hieronder zie je in ieder geval wel wat je te wachten staat, dus deel je mening over het redesign met ons!

De 3DS XL Circle Pad Pro krijgt een redesign

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch