Menu Premium
Loading...

DC Universe Online vanaf vandaag Free-to-Play

Gamekings Redactie 03/11/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag is DC Universe Online voor iedereen helemaal gratis. Dat is goed nieuws voor alle DC-fans en andere spandex liefhebbers. Je kunt de game nu dus voor niks downloaden voor de PC en uit de PlayStation Store halen. Helemaal ‘free’ is de game helaas niet, want wil je alles beleven en ervaren van DC Universe Online, dan zul je nog wel maandelijks moeten betalen. Afgelopen september werden er drie soorten abonnementen onthuld:

Free: Alle spelers kunnen spelen in de wereld van DC Universe, waaronder Gotham City, Metropolis en meedoen aan alle raids en alerts. Ze hebben echter in totaal maar twee verschillende superhelden ‘slots’ en een limiet op de hoeveelheid spullen en geld, die ze mee kunnen nemen.

Premium: Alle oud-abonees en alle gamers die meer dan 5 dollar in de game hebben gestoken, komen in aanmerking voor de premium status. Hierin krijgen spelers meer superhelden ‘slots’, een hoger geld limiet en een uitgebreidere inventory.

Legendary: Deze spelers krijgen vanaf het begin de volledige game, zonder dat er dingen achter slot en grendel zitten. Voor deze status moet alleen nog wel vijftien dollar per maand betaald worden, maar dan hoef je niet voor de DLC te betalen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch