Menu Premium

DayZ komt naar de PlayStation 4

Karim Shehata 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

DayZ is mateloos populair op de PC. Erg veel gamers spelen de game met veel plezier en ik geef ze ook geen ongelijk: de game steekt goed in elkaar, wordt steeds voorzien van updates en speelt heerlijk weg. Sony deelde blijkbaar diezelfde mening en wilde DayZ ook wel erg graag zien op de PlayStation 4. Sony krijgt haar zin, want DayZ komt naar de PlayStation 4.

Dit heeft Dean Hall, de maker van DayZ, zojuist hoogstpersoonlijk aangekondigd op de Gamescom-persconferentie van Sony. Dean Hall gelooft dat je de sterke punten van een apparaat moet benutten en daardoor denkt hij dat de PlayStation 4 geschikt is voor DayZ. De PlayStation 4-versie kan daarnaast ook nog eens gaan bijdragen aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld de PC-versie, zo beweerde Dean Hall zelf op het podium van Sony. Beelden zijn er overigens nog niet vrijgegeven van DayZ voor de PlayStation 4, waardoor we dus nog niet echt een beeld hebben kunnen krijgen van de game op Sony’s console.

Wanneer DayZ voor de PlayStation 4 verschijnt, is nog onduidelijk. Wel weten we dat Dean Hall met zijn DayZ zeer indrukwekkende cijfers kan overleggen wat betreft de PC-versie, want de eerste standalone Early Access-versie van de game verkocht binnen een maand zo’n miljoen keer. Een groot succes dus.

DayZ komt naar de PlayStation 4

DayZ komt naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch