Menu Premium
Loading...

DayZ Early Access Launch Trailer

Gamekings Redactie 16/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aangezien de zombies in de afgelopen jaren behoorlijk populairder zijn geworden, zijn er natuurlijk ook een heel aantal games met deze dode wezens uitgekomen. Als jij er ook niet genoeg van kunt krijgen om half dode mensen door kun kop te knallen, dan heb je de ontwikkeling van DayZ vast wel op de voet gevolgd. Om een goede indruk te geven wat deze game met zich meebrengt, check je natuurlijk snel de DayZ Early Access Launch Trailer!

DayZ begon in 2012 als een volwaardige mod voor de game ArmA 2, waar het ook nog eens verschillende prijzen mee heeft gewonnen. Omdat de mod zo goed aansloeg, heeft Bohemia Interactive besloten er een complete, op zichzelf staande game van te maken. Niet langer is het dus noodzakelijk om in het bezit te zijn van ArmA 2 voordat je kunt spelen. Aangezien ArmA 2 de ondergrond is van DayZ, kun je er vanuit gaan dat de game onwijs realistisch is. Als je de zombies even wegdenkt natuurlijk. De meeste zombiegames zijn tamelijk rechtlijnig en ook het realisme is soms ver te zoeken. Bohemia probeert hier juist zo ver mogelijk van vandaan te blijven en dat doen ze op een redelijk speciale manier, namelijk: 225 vierkante kilometer om je vrij in rond te bewegen en op zombies te jagen. Daarbij moet je natuurlijk ook goed op je uitrusting, wapens en gezondheid letten.

Dat de oorsprong van de game in ArmA 2 ligt, betekent dat er wel wat overeenkomsten te vinden zijn met DayZ. De game komt nu als een zelfstandige en volwaardige game uit, maar voor dat het zover is hebben ze eerst nog even de Alpha-versie online geknald op Steam en deze is vanaf nu te downloaden. Er wordt al even onderhandeld om de game ook op de consoles uit te brengen, maar hier is helaas nog geen verdere info over gegeven. Als je er echt nog niet over uit bent of het afslachten van zombies iets voor jou is, check je natuurlijk snel de DayZ Early Access Launch Trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch