Menu Premium

Day One Patch voor inFAMOUS: Second Son brengt vijf uur extra gameplay

Lisette Atsma 20/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

InFAMOUS: Second Son is nog niet eens uit en de eerste update staat de game al op te wachten. Om een aantal kleine problemen te fixen die zich toch hebben getoond en de game wat op te poetsen, zal er gelijk op de dag van lancering een patch uitgebracht worden voor de game. Dit is echter niet alles, want de Day One Patch voor inFAMOUS: Second Son brengt vijf uur extra gameplay met zich mee, welke als episodes speelbaar worden.

De nieuwe content is onderdeel van de ‘Paper Trail-’verhaallijn welke Sucher Punch heeft ontwikkeld in samenwerking met ARG company 42 entertainment. In dit verhaal, dat zich zowel in de game als online zal afspelen, is het de taak van de speler om achter het hele verhaal van D.U.P’s bezetting van Seattle te komen in een serie van welgeteld negentien extra missies en ‘web-based investigations’. Deze nieuwe missies worden over een periode van zes weken beschikbaar gemaakt in de game zelf.

Naast de nieuwe content zal de update ook de exclusieve pre-order content bevatten, waar je onder andere gaat kunnen zien wat er precies is gebeurd na de gebeurteniissen van inFAMOUS 2. Hiernaast zal de update lichte veranderingen aanbrengen aan de moeilijkheidsgraden, zal hij meer NPC’s aan de stad toevoegen en deze hierdoor levendiger maken, én een aantal kleine bugs fixen die zich bij nader inzien toch toonden. inFAMOUS: Second Son verschijnt morgen voor de PlayStation 4, maar is bij aanschaf op het PSN vanaf vanavond om 00:00 al te spelen. inFAMOUS: Second Son krijgt namelijk een middernacht-release op de virtuele winkel van Sony.

Day One Patch voor inFAMOUS: Second Son brengt vijf uur extra gameplay

Day One Patch voor inFAMOUS: Second Son brengt vijf uur extra gameplay

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch