Menu Premium

“Dawnguard is niet aangekondigd voor PC en PS3”

Gamekings Redactie 27/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zit je nog te wachten om het volk in Skyrim te terroriseren als vampier, omdat je geen Xbox 360 hebt? Dan heeft Pete Hines, marketing baas van Bethesda, even een flinke domper voor je vlak voor het weekend. Hij laat weten via Twitter dat “Dawnguard niet is aangekondigd voor andere platformen.”

Het is algemeen bekend dat Microsoft een exclusiviteit deal heeft omtrent de DLC van The Elder Scrolls V: Skyrim en dat dit een periode van 30 dagen lang is. Iedereen ging er dus een beetje vanuit dat nu, na deze 30 dagen, Dawnguard ook zou verschijnen voor de andere platformen. Dan komt de Tweet van Pete Hines toch een beetje als een onverwachte vlakke hand in je smoel.

Pete Hines voegt er echter nog aan toe dat er ook geen tijdlijn is gegeven voor nieuws hierover en dat als er nieuws zou zijn, hij ook belooft het te vertellen. Kortom, als PC of PlayStation 3 bezitter moet je helaas nog even wat langer wachten.

Ik denk dat je als PC of PlayStation 3 bezitter nu een aardige hartverzakking hebt gekregen. Maar misschien valt het mee, want de beste man heeft niet het woord “nooit” in de digitale mond genomen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch