Menu Premium

Datum Europese Call of Duty Kampioenschap bekendgemaakt

Angelique Grift 09/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een paar weken is het tijd om een aantal heftige potjes Call of Duty te aanschouwen, want de datum van de Europese finale voor het Call of Duty Kampioenschap is bekendgemaakt. Tijdens dit evenement strijden 28 team voor de wereldwijde finaleplaatsen.

Van 28 februari tot en met 1 maart vindt dit kampioenschap plaats in het Royal Opera House in Covent Garden, te Londen. Tijdens dit kampioenschap staan 28 teams uit Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Italië en het Midden-Oosten lijnrecht tegenover elkaar in de strijd voor een prijzenpot van 10.000 dollar. Daarnaast gaan de 14 beste teams door naar de finale.

Onze wester buren zijn in ieder geval al goed vertegenwoordigd met acht teams, waaronder Epsilon, Aware EU en TCM Gaming. In de finale mogen deze 14 teams hun land vertegenwoordigen om het beste team wereldwijd te worden. Ook levert de eerste prijs nog een leuk zakcentje op van 1 miljoen dollar. Deze finale vindt plaats in Los Angeles van 27 tot en met 29 maart.

Ondanks dat je er misschien niet in Londen bij kunt zijn, hoef je deze Call or Duty Europese kampioenschap zeker niet te missen. Via MLG.tv wordt dit evenement namelijk live gestreamd.

Bron: VG247

Datum Europese Call of Duty Kampioenschap bekendgemaakt

Datum Europese Call of Duty Kampioenschap bekendgemaakt

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch