Menu Premium

Datingsite voor gamers opent poorten in Verenigd Koninkrijk

Gamekings Redactie 24/02/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vrijgezellen onder de gamers opgelet, de zoektocht naar je co-op speler stopt hier.

Dus je bent een gamer. Het schijnt dat je dan een soort natuurlijk afweersysteem hebt voor de andere sekse. Nu helpt het natuurlijk ook niet dat je dagen achtereen te vinden bent op een bank met een controller in je handen. De witte huid die je daarmee opgebouwd hebt, is niet erg goed bestand tegen de zon en is zeker niet het meest aantrekkelijke punt waar het andere geslacht voor valt. Kortom, het lijkt onmogelijk om als gamer aan een relatie te komen.

Gelukkig is de redding nabij. De datingsite speciaal voor gamers Dateagamer heeft haar deuren geopend voor diegene die aan games verslaafd zijn, maar het beu zijn om deze zonder partner te spelen. TV presentator Tom Thurlow heeft de site bedacht en biedt elke gamer een gratis lidmaatschap aan. Daarnaast claimt hij ook dat er al ruim 150.000 gamers zich op de site hebben aangemeld.

Nu moet je natuurlijk niet gelijk denken dat er alleen maar mannen op de site zijn aangemeld. Er wordt tegenwoordig namelijk geschat dat ongeveer twee derde van alle mannen en ruim de helft van alle vrouwen regelmatig een game speelt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch