Menu Premium
Loading...

Darksiders 2 wordt Wii U launch titel

Gamekings Redactie 24/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Wii U versie van Darksiders 2 zal een van de launch titels voor het nieuwe Nintendo systeem worden, dit heeft ontwikkelaar Vigil Games laten weten.

Haydon Dalton van Vigil Games heeft dit laten weten tijdens een event wat eerder heeft plaatsgevonden in Amsterdam. Daar liet hij ook nog wat los over de kracht van de Wii U.

“Een van de dingen die we gedaan hebben, toen we de game voor het eerst lieten zien, was dat we het mogelijk gemaakt hebben om vanaf het begin epische dingen te doen. Ik kon bijvoorbeeld tijdens het rennen door de game op een ander onderdeel klikken om het aan te trekken”, vertelde hij. “Dat is geweldig. Ik hoef niet meer naar een menu om het via die weg aan te trekken, ik kan het doen terwijl ik aan het spelen ben.” Tot nu toe komen de Wii U toepassingen nog niet heel erg “episch” over, maar misschien is dit wel het topje van de ijsberg.

Darksiders 2 komt in juni al voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De Wii U versie laat natuurlijk langer op zich wachten, aangezien dit apparaat pas met kerst zal verschijnen. Klinkt gezellig, de Dood onder de boom met de kerst.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch