Menu Premium

Dark Souls 3 waarschijnlijk het laatste deel van de serie

Erwin Prins 20/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hidetaki Miyazaki, game director van From Software, heeft in een interview met GameSpot laten weten dat Dark Souls 3 waarschijnlijk het laatste deel van de serie zal zijn. Of een vervolg op Bloodborne daarmee ook uitgesloten is, blijft in het ongewisse.

Miyazaki geeft als reden dat het volgens hem niet juist is om maar oneindig vervolgdelen uit te brengen in hetzelfde universum. Hij overweegt daarom Dark Souls 3 als de grote afsluiter van de franchise te zien. Niet alleen de game director denkt er zo over: ‘Dit gevoel leeft binnen heel het ontwikkelteam van From Software. We willen erg graag aan de slag met nieuwe projecten, welke zullen leiden tot een ander type games.’ Ondanks dat de studio toe is aan iets nieuws, laat Miyazaki tot slot weten dat Dark Souls 3 een belangrijke mijlpaal zal zijn in het bestaan van de ontwikkelaar.

Het derde deel in de Dark Souls-serie verschijnt in april op de Xbox One, de PlayStation 4 en de PC. Eerder dit jaar verscheen het succesvolle Bloodborne. Deze spinoff, ook uit de From Software stal, kwam exclusief naar de PlayStation 4.

Bron: VG24/7

Dark Souls 3 waarschijnlijk het laatste deel van de serie

Dark Souls 3 waarschijnlijk het laatste deel van de serie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch