Menu Premium

Dark Souls 3 verschijnt op 24 maart 2016 in Japan

Karen Koch 14/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

FromSoftware-fans, het wachten is voorbij. Het nieuwste kindje in de Souls-serie heeft eindelijk een echte releasedatum! Nou ja, als je in Japan woont dan. Dark Souls 3 verschijnt namelijk op 24 maart volgend jaar in het land van de rijzende zon!

Wat betekent dit voor ons, de zielige gamers in het Westen die alleen maar vol jaloezie naar deze datum kunnen staren? Nou, eigenlijk niet zo veel. FromSoftware heeft namelijk in het verleden al vaker laten zien dat het Westen echt niet lang hoeft te wachten tot ze aan de beurt zijn. Dark Souls 2 verscheen in 2014 binnen een timeframe van slechts drie dagen in alle regio’s: best wel prima, toch? Daarnaast liet ook de laatste trailer van Dark Souls 3 weten dat de Europese versie nog voor begin 2016 gepland staat. Maart 2016… Dat klinkt verdacht veel als “begin 2016”!

Dark Souls 3 verschijnt dus op 24 maart in Japan. De game zal dan te spelen zijn op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Een releasedatum voor het Westen is er nog niet, maar die laat vast en zeker niet al te lang meer op zich wachten.

Bron: Videogamer

Dark Souls 3 verschijnt op 24 maart 2016 in Japan

Dark Souls 3 verschijnt op 24 maart 2016 in Japan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch