Menu Premium
Loading...

[Trailer] Dark Souls 3 verschijnt in april 2016 in Europa

Karim Shehata 17/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dark Souls 3 werd dit jaar tijdens de Microsoft persconferentie op de E3 officieel onthuld, nadat er al een tijdje pittige geruchten gingen over de komst van deze game. Inmiddels weten we dat de game in maart in Japan verschijnt en hopen veel Dark Souls fans dat de game ook in maart 2016 in Europa speelbaar zou gaan worden. Dit is echter niet het geval: Dark Souls 3 verschijnt in april 2016 in Europa.

Dit heeft Bandai Namco bekendgemaakt. De uitgever heeft gezegd dat Dark Souls 3 in april 2016 in Europa, Noord-Amerika en Australië uitkomt. Hierdoor moeten we dus een maandje langer op de game wachten dan de Japanners. Bandai Namco heeft op dit moment besloten om geen specifieke releasedatum vrij te geven en zegt ook niet waarom het een maand langer duurt. Een logische reden zou lokalisatie zijn, aangezien de game door de Japanse studio FromSoftware wordt gemaakt.

We moeten dus een maandje langer wachten op Dark Souls 3 dan we wellicht hadden gehoopt. Ga jij als de bladeren in 2016 aan de bomen groeien Dark Souls 3 checken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch