Menu Premium

Dark Souls 3 kent de grootste launch in geschiedenis van de franchise

Duncan Israel 11/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dark Souls 3 kent de grootste launch van de Souls-franchise, gezien de game wereldwijd ruim drie miljoen keer is verscheept. Dit heeft uitgever Bandai Namco bekendgemaakt. Hiermee komt het totaal aantal verscheepte Souls-games op ruim dertien miljoen exemplaren te staan.

Wat opmerkelijk is aan de cijfers, die zijn vrijgegeven door Bandai Namco, is dat Dark Souls 3 het populairste is in Amerika en Europa. In Amerika zijn namelijk anderhalf miljoen exemplaren van de game in de winkels terechtgekomen. In Europa zijn dat er ruim één miljoen stuks geweest, terwijl Dark Souls 3 in Azië respectievelijk vijfhonderdduizend exemplaren in de winkels heeft liggen. Deze cijfers zeggen echter weinig over het daadwerkelijk aantal verkochte exemplaren van Dark Souls 3. Wat het wel zegt, is dat deze laatste Dark Souls-game in de trilogie het sinds de launch het beste heeft gedaan.

From Software heeft aangegeven dat dit, voorlopig, de laatste Dark Souls-game is die de studio heeft gemaakt. De studio ziet het ook niet zitten om nog een nieuwe Demon’s Souls te maken. Zij zijn zich volledig aan het richten op een nieuwe IP, waar wij hopelijk snel meer nieuws van krijgen te zien!

Bron: Eurogamer

Dark Souls 3 kent de grootste launch in geschiedenis van de franchise

Dark Souls 3 kent de grootste launch in geschiedenis van de franchise

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch