Menu Premium
Loading...

De release van Dark Souls 3: Ashes of Ariandel wordt gevierd met deze launch trailer

Karen Koch 25/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De download voor de nieuwste DLC van Dark Souls 3 kan je al sinds gisteravond aangooien op de PC. Sinds een paar uur is deze download ook voor de consoles te starten. Hoe kan je dit beter aankondigen dan met een shiny trailer? Bij deze dus: de release van Dark Souls 3: Ashes of Ariandel wordt gevierd met deze launch trailer!

De DLC is nu dus beschikbaar voor iedereen met de Season Pass of een gevulde portomonnee. In de launch trailer krijg je een klein voorproefje van de uitdagingen die je vervolgens te wachten staan in de nieuwe content. Behalve dat je blijkbaar door een magische zakdoek naar een geschilderde wereld wordt getransporteerd, zullen er ook een hoop nieuwe vijanden op je pad verschijnen.

De trailer doet in ieder geval de belofte dat het ouderwets moeilijk zal worden, aangezien alle nieuwe enemies een behoorlijk arsenaal aan wapens en aanvallen op je kunnen loslaten. Gelukkig krijg je wel een kans, want ook voor de player character liggen er nieuwe wapens klaar. Zoals we ook van de Dark Souls-serie zijn gewend, ligt de nadruk in de trailer voornamelijk op de combat. Er is ook een heel stuk nieuw verhaal, want hoe kan een bloederige zakdoek je in hemelsnaam naar een ander land transporteren? Belangrijker nog: hoe kom je er weg?

De Dark Souls 3: Ashes of Ariandel DLC is nu te downloaden voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je dus nog een savefile hebben die er al redelijk wat uren op heeft zitten (de DLC is niet vanaf het begin bereikbaar), waag dan vooral eens een kans met deze nieuwe uitdaging!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch