Menu Premium
Loading...

Check hier de Dark Souls 3 – Ashes of Ariandel Gameplay Trailer

Mark Hoogland 21/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen april verscheen Dark Souls 3, het veelgeprezen derde deel uit de onverbiddelijke serie van developer FromSoftware. Vandaag publiceert Bandai Namco de Ashes of Ariandel Gameplay Trailer, die een indruk geeft van de aanstaande DLC.

Vorige maand toonden we al een epische trailer voor deze eerste uitbreiding voor Dark Souls 3, maar ditmaal kun je de DLC zien zoals je ‘m zelf vanaf eind oktober gaat beleven. Ashes of Ariandel kent om te beginnen een nieuwe, sneeuwrijke locatie, die voort lijkt te borduren op de winterse taferelen uit de Dark Souls 2-uitbreiding Crown of the Ivory King en Bloodborne’s Castle Cainhurst. Als dat niet idyllisch doodgaan wordt!

Dark Souls 3 – Ashes of Ariandel bevat verder een nieuwe verhaallijn, en uiteraard kunnen spelers zichzelf verrijken met tal van nieuwe wapens, items en abilities. Volgens director Hidetaka Miyazaki is de DLC qua moeilijkheid te vergelijken met de latere fasen van de main game – de tweede uitbreiding, die begin volgend jaar verschijnt, belooft echter een stuk lastiger te worden.

Dark Souls 3 – Ashes of Ariandel verschijnt op 25 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ga jij met deze DLC terugkeren naar wat door velen als dé game van 2016 wordt gezien? Of heb jij de Souls-franchise überhaupt nog  niet aangedurfd? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch