Menu Premium
Loading...

Dark Souls 3 Ashes of Ariandel trailer laat de brute nieuwe DLC zien

Suzanne de Jong 24/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder werd er al bekend gemaakt dat er op 24 augustus, vandaag dus, een grote Dark Souls 3 aankondiging gedaan zou worden door From Software. Gisteren leek het erop dat al het kruit al verschoten was toen al bekend werd dat het ging om de eerste Dark Souls 3 DLC. Gelukkig hadden ze nog wat achter de hand voor deze datum die ze voor ogen hadden, want de Dark Souls 3 Ashes of Ariandel trailer laat de brute nieuwe DLC zien.

Eerder deze maand werd de aankondiging gedaan, dat vandaag een grote dag zou worden voor alle doorgewinterde Dark Souls 3-spelers. Toen gisteren een Japans magazine leek te weten wat de inhoud van de eerste DLC zou zijn van de genadeloos harde game, leek het er even op dat de aankondiging van 24 augustus niet meer zo heel erg spannend meer zou zijn. Gelukkig is daar dan een hele brute trailer die ook bekend maakt dat deze DLC vanaf 25 oktober beschikbaar is.

Deze nieuwe omgeving die je gaat verkennen is geheel in een sneeuw gehuld, uiteraard is er nieuwe armor, wapens en nieuwe magie beschikbaar in deze nieuwe lading aan content. Ga jij deze DLC in huis halen zodra hij beschikbaar wordt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch