Menu Premium
Loading...

Dangerous Golf Gameplay Trailer

Rik Koning 04/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de opkomst van de indiegames kwam ook een grote golf (no pun intended) aan maffe, over-the-top games waarvan je jezelf afvraagt hoe iemand het in hemelsnaam in z’n hoofd haalt. Zo kwamen er bijvoorbeeld al games uit waarbij je een sneetje brood of een stekker en stopcontact-personage speelt en kregen we zelfs een ware geiten simulator voorgeschoteld. Dangerous Golf gaat misschien niet zo ver, maar valt wel degelijk onder de noemer krankzinnige games!

In deze game mag de speler binnenshuis een golfbal afslaan, waarna deze als een raket door de kamer vliegt. Het doel van Dangerous Golf is om zo veel mogelijk spullen te vernietigen, waar natuurlijk een bepaalde score aan gekoppeld wordt. De game werd ontwikkeld door de ex-ontwikkelaars van Burnout en dat is goed terug te zien. Dangerous Golf zit vol met actie, vlammen en vernietiging.

Spelers kunnen kiezen uit meerdere omgevingen, zoals bijvoorbeeld een keuken, een kasteel en een benzinestation. Over ongeveer een maandje moet de game te spelen zijn op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One, al is de exacte release date nog niet bekend.

Check de trailer hierboven en laat ons weten wat je ervan vindt. Maakt het je enthousiast, of gaat het je toch allemaal net wat te ver?

Dangerous Golf Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch