Menu Premium

Dambuster werkt aan framerate problemen Homefront: The Revolution

Mark Hoogland 20/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een euvel dat steeds vaker de kop op lijkt te steken bij nieuwe releases; problemen met de performance op de dag van verschijning. Toevoeging aan de club is de game Homefront: The Revolution, die vandaag in onze contreien verscheen en te kampen heeft met venijnige framerate issues.

Op zowel PC als de consoles blijkt Homefront: The Revolution niet te presteren zoals beoogd. Gevolg is onder meer dat de game op Steam inmiddels op een gemengde score van 52% staat, waarbij menig gamer meldt dat de game ondanks de aanbevolen systeemeisen lijdt aan zware frame drops. Ontwikkelaar Deep Silver Dambuster Studios beoogt gelukkig een snelle oplossing.

“We zijn ons ervan bewust dat de performance – en met name framerate – momenteel niet is wat we ervan willen,” laat community manager Craig Turner weten, “we werken aan aanvullende patches om deze en andere issues aan te pakken.” Turner meldt verder dat de patch notes voor elk platform op de community-fora en Steam te lezen zullen zijn.

Heb jij vandaag Homefront: The Revolution gescoord en heb jij ook last van deze problemen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch