Menu Premium

Daggerfall Covenant profiel bekend Elder Scrolls Online

Gamekings Redactie 15/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is nu een profiel online gezet voor één van de drie facties van The Elder Scrolls Online. De Daggerfall Covenant is een alliantie van High Rock, Hammerfell en orcs die in High Rock wonen.

Volgens game director Matt Firor is deze samenwerking tussen High Rock (plus de orcs daar) en Hammerfell de meest democratische, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. In het verleden hebben de Bretons van High Rock en de Redguards van Hammerfell regelmatig met elkaar overhoop gelegen, laat staan de interne strubbelingen die er in die landen hebben plaatsgevonden. Deze onenigheid was vooral in het verleden, maar The Elder Scrolls kennende zal dit nog wel wat problemen opleveren bij deze groep. De leeuw is het symbool van de Daggerfal Covenant.

Daggerfall was trouwens de tweede The Elder Scrolls game en draaide toen om de hoofdstad van High Rock. Heb jij door de tweede game een goede band met Daggerfall en ga jij daarom voor de Daggerfall Covenant? Of ben je pas sinds Skyrim bekend met Tamriel en kijk je nog even aan welke groeperingen er nog meer zijn?

De verwachting is dat The Elder Scrolls Online uitkomt in 2013.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch