Menu Premium

Daedalic kondigt nieuwe titel “Lord of the Rings: Gollum” aan

Hylke Haagsma 25/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daedalic komt met een game over Gollum. Het afgetakelde wezen uit de Lord of the Rings krijgt zijn eigen verhaal gedreven game. De game komt uit in 2021 op de PC en de consoles.

Een game over Gollum

Blijkbaar gebruikt de game Epic’s Unreal Engine. Maar behalve het logo werden er tijdens de eerste onthulling geen impressies of zelfs conceptart gepresenteerd. Gameplay lijkt dus al helemaal ver weg. De titel geeft ons echter een veelbelovende tease met betrekking tot het personage uit Middle-earth, dat de focus zal zijn van het komende project: Gollum.

Trouw aan Lord of the Rings

Daedalic wil een nieuw verhaal vertellen in het bekende fantasy-universum, dat op alle mogelijke manieren trouw moet blijven aan het originele materiaal. De studio maakte duidelijk dat dit niet alleen van toepassing is op het algemene verhaal, maar ook op het visuele gebied. Volgens het officiële persbericht kan de licentieovereenkomst zelfs in verschillende spellen resulteren. “Gefocust op personages en verhalen, maar ook op de uitgebreide en sfeervolle kunstwerken, is het de missie van Daedalic om spellen te maken voor lezers die gamer worden”, schreef Fredrica Drotos, brand officer bij Middle-earth Enterprise. “We kijken uit naar de release van Daedalic’s verhalende avonturengame. Deze combinatie past perfect in de complexe, veelzijdige wereld van Middle-earth, gelanceerd door J.R.R.Tolkien.”

Wat willen jullie?

Wat verwachten jullie van de game? Zou je met Gollum willen spelen? Of juist liever niet? En om wat voor een gameplay hoop je dat het hier gaat? Stealth? Een actie RPG? Of juist een Telltale achtige game? Het kan mogelijk nog wel eventjes duren voordat we echt nieuws over de game krijgen los van deze aankondiging. Laat ons in de comments weten wat je van de game wil,hoopt en verlangt. Discussieer over waar jij het franchise het liefste heen ziet gaan wat betreft de games!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch