Menu Premium
Loading...

D4 E3 2013 Announce Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Één van de games die exclusief voor de Xbox One uit zal komen, gaat D4 zijn. De geheel nieuwe titel van Swery65 maakt ons best nieuwsgierig. Ben jij ook benieuwd? Check dan de D4 E3 2013 Announce trailer.

Heel veel is er nog niet bekend over Xbox titel, maar wat we wel weten is dat het verhaal achter de game zich in verschillende episodes af gaat spelen. De hoofdrolspeler van de game is een detective die een bijzondere gave heeft. Hij kan namelijk terug in de tijd reizen. Een tijdje geleden is zijn vrouw vermoord, en aan jou de taak je gave te gebruiken en terug in de tijd te gaan om de moordenaar te vinden. Natuurlijk met als doel de gruwelijke moord te voorkomen.

De trailer speelt zich voor een groot gedeelte af in een vliegtuig, waar we de hoofdrolspeler steeds tegenkomen. Dit wordt afgewisseld met verschillende locaties waaronder een witte wereld. In deze wereld zien we een blonde vrouw, vermoedelijk de vermoorde vrouw van de detective. Centraal in de game staat een vechtsysteem, wat gebaseerd is op het maken van verschillende combo’s.

De cell-shaded game zal medio 2014 uitkomen. Heb jij al zin in deze gloednieuwe game na het zien van de D4 E3 2013 Announce Trailer?

D4 E3 2013 Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch