Menu Premium

Cyberpunk 2077’s Night City Wire uitgesteld vanwege Black Lives Matter

ASAPxMontana 02/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

En daar volgt de volgende afzegging van een veel besproken evenement. Terwijl heel de wereld wacht op Cyberpunk 2077 zijn er in Amerika belangrijkere dingen aan de hand en dus is het evenement rondom Cyberpunk verplaatst naar 25 Juni! Via het officiële Twitter account van Cyberpunk 2077 kwam het bericht dat het evenement is uitgesteld.

“We wholeheartedly stand against racism, intolerance and violence. Black Lives Matter.”

Door de enorme chaos die uitgebroken is onder de mensen in Amerika word het een na het ander evenement afgelast of bij deze uitgesteld. Het is natuurlijk een vrij logische keuze wanneer je kijkt wat er op dit moment allemaal gaande is, Amerika lijkt op de vooravond te staan van wat lijkt op een burgeroorlog vanwege al het racisme dat spijtig genoeg nog steeds te veel plaatsvind. Zie hieronder de statement vanuit Cyberpunk 2077 zelf:

Met dit sterke statement dat op dit moment heel de wereld in zijn macht heeft, De Dam in Amsterdam stond afgeladen vol met spandoeken bijvoorbeeld, heeft CD project Red gekozen om met dit statement hun steun te betuigen tegen het racisme dat plaatsvind in Amerika op dit moment. Verschil met bijvoorbeeld het PlayStation even is dat het event genaamd Night City Wire van Cyberpunk 2077 2 weken later zal plaatsvinden en wel op 25 Juni. Hoogst waarschijnlijk kunnen we dan weer gaan genieten van een verse gameplay demo!

Gaan de gevolgen nog groter worden?

Dit betekent natuurlijk niks voor andere toekomstige evenementen maar wat nou als dat wel het geval gaat zijn en we tot eind juni moeten wachten op al het nieuws? Alle aankondigingen lijken dus echt plaats te moeten maken voor meer belangrijkere dingen in de wereld. En laten we eerlijk zijn, jammer is het zeker maar begrijpen doen we het wel.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch