Menu Premium

Cyberpunk 2077 vanaf 21 juni weer te verkrijgen in PlayStation Store

Lars Leeftink 15/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Cyberpunk 2077 heeft alles behalve de launch gehad waar het op gehoopt had, met onder meer uitsluiting van de PlayStation Store als gevolg. Daar gaat volgende week een einde aan komen. Vanaf 21 juni zullen fans van Cyberpunk 2077 die de game op PlayStation willen spelen weer de gelegenheid krijgen om de game te kopen. Het is goed nieuws voor de mensen die een PlayStation hebben en de game nog een kans willen geven nu er tal van patches overeen zijn gegaan. Het werd echter wel op een vrij opvallende (of eigenlijk niet) manier geopenbaard: een korte maar krachtige mededeling richting investeerders.

Cyberpunk 2077 terug naar PlayStation Store

Het heeft even geduurd, maar PlayStation-fans kunnen straks dus ook gewoon weer aan de slag met Cyberpunk 2077. De game heeft inmiddels sinds de mislukte old gen launch behoorlijk wat patches gehad. Het was namelijk vrij duidelijk dat de game totaal niet liep op de Xbox One en PlayStation 4. De game zag er niet uit, was niet speelbaar en moest flink geupdate worden voordat het ook maar een beetje leek op een speelbare game. Laat staan dat het was wat er tijdens de E3 en in trailers getoond werd. De laatste update van Cyberpunk 2077 dateert inmiddels alweer van 14 april, toen patch 1.2.1 uitkwam. Sindsdien is er geen update meer geweest. De kans is echter vrij groot dat nieuwe patches er in de loop van dit jaar nog wel gaan komen en de game alleen nog maar beter speelbaar zal worden.

Sinds december uit de PlayStation Store

Precies, sinds december dus al. De reden was dus heel simpel: de PS4-versie zat, net zoals de Xbox One-versie, vol met bugs en fouten. De game was niet speelbaar en mensen wouden (en kregen) hun geld terug. Toch vond Sony dat niet voldoende, waarna de game vanaf december dus uit de PlayStation Store werd gehaald. In de tussentijd werd de game dus flink aangepast en geupdate. Sony heeft nu dus het idee dat Cyberpunk 2077 ver genoeg is geupdate om de game weer te verkopen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch