Menu Premium

Cyberpunk 2077 Night City Wire Episode 2 : wapens en character-opties

Lars Leeftink 11/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren vond Cyberpunk 2077 Night City Wire: episode 2 plaats. Tijdens het halfuur-durende evenement werd er door CD Projekt Red weer veel uitgelegd over de game, de wapens en de keuzes die je moet maken. Daarnaast was er weer wat gameplay te bewonderen. De release date, die inmiddels al een paar keer verschoven is, staat voor nu gepland voor 19 november 2020.

Op PC, Xbox One en PS4 kun je vanaf dan onder meer gaan beslissen of je een Corpo, Nomad, of Street Kid wilt zijn. Deze keuze moet je al vroeg in de game gaan maken en heeft op meerdere manier invloed op de rest van de game. Hoe? Dat kun je zien in de video hieronder.

CD Projekt Red besloot ook nog even een paar guns te tonen. In deze snelle en actievolle trailer kun je een paar van de wapens live in actie zien. Al deze wapens zijn te gebruiken en aan te passen.

Als letterlijke klap op de vuurpijl was er ook een behind the scenes video omtrent rock legends Samurai. In de video wordt aangetoond hoe CD Projekt Red de heren in de game heeft proberen te verwerken. Altijd leuk om even mee te pikken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch