Menu Premium

CD Projekt Red bevestigt aanwezigheid Cyberpunk 2077 op E3 2019

Hylke Haagsma 28/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we ergens op zitten te wachten dan is het wel Cyberpunk 2077, en nu komt het nieuws tot ons dat we de futuristische RPG zullen gaan zien op de aankomende E3. PlayStation mag dan wel thuisblijven dit jaar, Cyberpunk zal lekker door gaan knallen!

Nog geen releasedate

CD Projekt Red heeft nog geen releasedatum gegeven voor de game. Sterker nog, er is verder nog helemaal niets extra’s naar buiten gekomen, samen met dit nieuws. Op de E3 van 2018 werd de game voor het eerst getoond. In 2012 werd hij aangekondigd, een flinke tijd geleden dus al! De game is afkomstig van de makers van de succesvolle Witcher games. Met name het derde deel werd enorm goed ontvangen en is geliefd bij veel gamers. Nu neemt CD Projekt Red een hele andere zijweg en gaan ze aan de slag met deze game die zich afspeelt in een futuristische setting in plaats van de fantasy setting van The Witcher. Geen Gerald, geen Ciri en geen Wild Hunt.

Het is nog steeds een RPG en het speelt zich af in een dystopisch Night City, Northern California. Dit in het jaar 2077, je raad het niet. Spelers spelen als “V” en kunnen keuze’s maken die het verhaal van de game be├»nvloeden. Krijg je het al warm? In de game kun je als vrouwelijk of mannelijk personage spelen, dat schijnt tegenwoordig absoluut in te zijn. Je maakt het personage ook nog eens zelf. Er zitten verschillende klasses in de game. Zo heb je de Netrunner, Solo, en Techie. De game speel je vooral te voet, voertuigen zitten wel in de game maar zijn vooral bedoelt om tussen de zes verschillende gebieden te reizen.

Zien jullie de game wel zitten? En wat hoop je op de E3 te zien van de game? Laat het ons weten, drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch