Menu Premium

Cyberpunk 2077 haar next-gen update is nu te downloaden!

Dansky 15/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is 10 december 2020. Corona heeft als een malle om zich heen gegrepen en houdt de wereld in een hoofdklem. Niemand kan naar buiten. Geen kroegen, geen winkels. Niks. Behalve één lichtpuntje. Cyberpunk 2077. Dé game van CD Projekt Red. Na twee delays is het dan eindelijk tijd. De next-gen consoles, die op één hand te tellen zijn, staan gretig klaar. En dan? Explosies van woede en teleurstelling. Ongeloof. Geen next-gen ervaring bij release. Voor wie dit als een slechte Vietnam herinnering klinkt; geen zorgen! Je kan wakker worden want de next-gen, of tegenwoordig current-gen, versie is eindelijk hier!

Cyberpunk 2077 eindelijk in volle glorie op Playstation 5 en Xbox Series X/S

Het mocht wel even duren. Daargelaten dat de game het in ieder geval deed op de next-gen, in tegenstelling tot de oudere consoles, was het niet dé next-gen ervaring die je wou hebben. JJ zei het al in het Gamekings Journaal dat ergens deze week de next-gen versie zou uitkomen. En nu eindelijk eens geen delay maar een hele snelle levering! Namelijk vandaag! Nu zelfs! Dus stop met lezen en zet je download aan! Voor iedereen die een Playstation 5 of een Xbox Series X of S heeft kan eindelijk begonnen worden aan deze ervaring. Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar het is nu dan toch zover. Cyberpunk 2077 in haar volle glorie.

En een extraatje van CD Projekt Red

En stel nou dat je nog sceptisch bent; daar heeft CD Projekt Red wat voor. De nieuwste update van Cyberpunk 2077 heeft ook nog eens een gratis trial. Deze trial geeft je vijf uur de tijd om door Night City te racen, schieten en rennen. En na die vijf uur kan je ervoor kiezen om de game te kopen en meteen verder te gaan waar je was gebleven. Of opnieuw te beginnen, de wereld ligt aan je voeten! Helaas is deze trial niet voor de PC beschikbaar maar alleen voor de Playstation 5 en Xbox Series X/S. Naast een trial en een next-gen update is er natuurlijk nog veel meer gepatched dus check vooral de patchnotes hier.

Cyberpunk 2077 next-gen update

Cyberpunk 2077 next-gen update

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch