Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Waarom is Lost Ark hier verboden & PlayStation goes Marvel

15/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dinsdag hebben we altijd de beste en belangrijkste nieuwtjes, geruchten en roddels uit de games-industrie voor je verzameld in het GK Journaal. Zodat je niet uren door sites hoeft te scrollen. Deze editie zit lekker vol. Met vooral geruchten die, als ze waar zouden blijken te zijn, voor veel gamers goed nieuws betekenen. Zo hebben we het vandaag over het verbod op Lost Ark in de Benelux, de next gen versie van Cyberpunk 2077 die er al heel snel aan lijkt te komen, de liefde van PlayStation voor het Marvel universum, een mysterieuze countdown op de site van Capcom en de remaster van GoldEye 007. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 15 februari.

Gaat PlayStation vol inzetten op het Marvel unniversum

Sinds een paar dagen staat er een mysterieuze countdown op de site van Capcom. Eentje die aftelt naar 21 februari. Maar waarom?  Komt er een ‘nieuwe’ Resident Evil? Of is het een andere game? Ook is er nieuws over een remaster van de epische fps ‘GoldenEye 007’. Meer details daarover zie en hoor je zo. Er is goed nieuws voor de Marvel fans. Na de release van Spider-Man Miles Morales lijkt er meer Marvel-games aan te komen. Welke zijn dat en berust dit gerucht op enige waarheid?  

Lost Ark mag in Nederland en België niet gespeeld worden

Dan de saga rond de immens populaire free-to-play MMO Lost Ark. De game van publisher Amazon is namelijk de meest gelijktijdig gespeelde Steam game ooit. Opnieuw een dikke hit voor de uitgevers van het eveneens erg populaire New World dus. Populair, behalve dan in Nederland en België. Daar is de game namelijk verboden. Waarom dat is en of dit in de nabije toekomst gaat veranderen, zie en hoor je in deze editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch