Menu Premium

Crytek verruilt TimeSplitters 4 voor zeven apen

Gamekings Redactie 28/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crytek heeft gereageerd op de geruchten dat TimeSplitters 4 in actie zou zijn gezien en doet dat op hun eigen manier.

Het derde en tot nu toe laatste TimeSplitters deel kwam uit in 2005, en al sinds 2008 is de gameloze titel TimeSplitters 4 een enorme geruchtenmachine. Toen eerder deze week werd beweerd dat sommige personen de game in actie hadden gezien, leek na zeven jaar het nieuwe deel er dit keer toch echt aan te komen. Deze geruchten zijn snel de wereld uit geholpen, want volgens Crytek UK is de game niet eens in ontwikkeling. Jammer maar helaas voor TimeSplitters fans. Ach ja, na zeven jaar wachten maakt een jaartje meer of minder ook bijna niet meer uit.

Voor de fans die nog hopen op een duidelijk antwoord van Crytek over wat er met de game gaat gebeuren, wordt het drama alleen maar erger. Crytek liet weten dat ze druk bezig waren met een radicalere ontwikkelingsstrategie. En daar hadden ze het volgende over te melden:

“Het experiment was om een oneindige apenmethode te implementeren. Omdat klonen een veel te dure optie is, hebben we het hele ontwikkelingsbudget gebruikt om apen te kopen op de zwarte markt.

Deze zeven apen zitten nu in een kamer met typemachines en veel spiegels en we verwachten dat Timesplitters 4 snel afgemaakt wordt. Geruchten doen de ronde dat de apen nog geen codes hebben geschreven, maar alleen de pers van tijd tot tijd plagen. Die vervloekte apen.

PS: Heeft iemand wat bananen?”

Uhm, juist ja.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch