Menu Premium

Crystal Chronicles: Remastered Edition is verschoven naar zomer 2020

Alex 12/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix heeft via Twitter bekendgemaakt dat de Remastered versie van Final Fantasy Crystal Chronicles is verschoven naar zomer 2020. De game zou oorspronkelijk aan het einde van 2019 op de markt moeten verschijnen, echter was deze datum al verplaatst naar 23 januari 2020. Fans van de game moeten nu dus nog iets langer wachten, voordat zij aan de slag kunnen gaan met deze titel.

Er is meer tijd nodig voor Crystal Chronicles

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition werd in september van 2018 aangekondigd. Zoals de naam al doet vermoeden is het een opgepoetste-versie van Final Fantasy Crystal Chronicles, dat oorspronkelijk het levenslicht zag in 2004. Deze werd exclusief gereleased op Nintendo’s vierkante console; de Nintendo GameCube. De reden dat de game is uitgesteld is dat Square Enix meer tijd aan het ontwikkelteam wil geven, om zo de best mogelijke speelervaring te kunnen garanderen. Wanneer wij de game precies kunnen gaan verwachten is nog niet bekendgemaakt. Een specifieke releasedatum heeft Square Enix dan ook nog niet genoemd.

Speel samen met drie vrienden

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition zal uitkomen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en iOS- en Android-toestellen. Net als in het origineel zal deze geremasterde versie ook te spelen zijn in co-op tot 4 spelers. Zodra de game in de (digitale)winkelrekken komt te liggen, zal hij cross-play ondersteunen tussen al deze bovengenoemde consoles en devices. Het overzetten van je save files is ook mogelijk op al deze apparaten. Heb jij de game vroeger gespeeld en ben je siked voor deze aankomende Remastered Edition? Ga je de game voor het eerst spelen of laat jij deze volledig aan je voorbij gaan? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch