Menu Premium
Loading...

Crysis 3 The Hunt Is On Trailer

Gamekings Redactie 08/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crysis maakte met zijn eerste deel al meteen een goede indruk. Alleen een NASA-PC uit die tijd kon de hoge eisen aan. Deze pracht en praal werd ook verwacht in deeltje twee. Dit bleek wat tegen te vallen vanwege de hardware van de PlayStation 3 en de Xbox 360. Hoewel Crysis 3 ook gewoon op de PlayStation 3 en Xbox 360 te spelen zal zijn, kunnen PC gamers maar vast beginnen met sparen. Crytek geeft namelijk aan dat de PC-versie ook nu het onderste uit de kan gaat halen. Of het de moeite waard is, blijft afwachten. In de tussentijd kunnen alle Crysis fans smullen van de Crysis 3 The Hunt Is On Trailer.

Waar je in deel één nog door de jungle banjerde, wou Crytek zich onderscheiden van Far Cry en Crysis 1. In deel twee verkende je daarom New York. De stad is vernield en heeft nog altijd trekjes van de jungle. In deel 3 neem je echter een sprong in de tijd. Ongeveer 24 jaar later ben je namelijk terug in New York. Dit is inmiddels verdeeld in een aantal ‘domes’. Zo heb je bijvoorbeeld een regenwoud met een overvloed aan bomen en rivieren. Het is een bijzondere mix tussen een hypermoderne omgeving en de wildernis van de natuur. Jij als Prophet gaat daar de strijd aan met de CELL vijanden. Je hebt de keuze om met alien wapens of old-school aan de slag te gaan met pijl en boog. Hoe je het ook doet, the hunt is on! En zoals je gewend bent van Crytek, zal de actie lekker hard en wreed aanwezig zijn.

Hoe ga jij op jacht in de futuristische wereld die Crytek voor je heeft gemaakt? Ontdek jij de jager in jezelf of ga je alles de vernieling in helpen? Maar voordat je gCrysis 3 The Hunt Is On Traileraat jagen, check je natuurlijk de Crysis 3 The Hunt Is On Trailer.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch