Menu Premium

Crysis 3 releasedatum is bekend

Gamekings Redactie 07/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Crytek’s nieuwe first-person shooter in februari uitkomt, was al een tijdje een feit. EA en Crytek maken het vandaag veel concreter, want de officiële Crysis 3 releasedatum is bekend. Markeer het in je agenda, want op 21 februari komt de oogverblindende shooter naar Europa. Dit is twee dagen na de launch in de States, maar dat trucje ben je natuurlijk al lang gewend.

Crysis 3 speelt zich af in New York in het jaar 2047, dit is ongeveer 24 jaar na het tweede deel in de Crysis serie. De wereldstad is in de tussentijd omhuld door een enorm Nanodome en is veranderd in een tropische jungle die niet onder doet voor de Amazone. Een verfrissende setting voor de Crysis serie en dit belooft dan ook een aantal magische plaatjes op te leveren. Op de PC komt dit grafisch-geweld natuurlijk het best tot zijn recht en in een eerder nieuwsbericht kan je de benodigde PC specs voor Crysis 3 terugvinden.

Naast het vrijgeven van de releasedatum komt Electronics Arts, de uitgever van Crysis 3, ook nog met een ander nieuwtje. Albert Hughes, de regisseur van de films From Hell en Dead Presidents, is ingehuurd voor een nieuwe online video serie, genaamd ‘The 7 Wonders of Crysis 3’. Dit programma moet gamers lekker maken voor al het moois wat hun te wachten staat in Crysis 3. Het introduceert verschillende wapens, vijanden, locaties en dikke gameplay features die je kunt verwachten in de derde game van de Crysis franchise. Volgens EA was Hughes gelijk nauw betrokken bij de video serie en het ontwikkelteam van Crysis 3. The 7 Wonders of Crysis video’s zijn geproduceerd met alleen maar in-game beelden van de CryEngine 3.

Crysis 3 verschijnt op 21 februari voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Hoeveel zin heb jij in die game? Word jij blij van zo’n reeks aan introductie video’s of kan EA al die gameplay-actie beter geheim houden?

Crysis 3 releasedatum is bekend

Crysis 3 releasedatum is bekend

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch