Menu Premium

Criterion zoekt medewerkers voor nieuwe arcade racer

Gamekings Redactie 08/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat Criterion gaat doen waar ze goed in zijn: het maken van een over-the-top snelle arcade racegame.

Na wat minder succesvolle uitstapjes naar andere genre’s hoef je deze keer niet bang te zijn dat de specialistische studio dat nog een keer gaat doen. De vacatures die open staan bij de ontwikkelaar laten namelijk weten dat het gaat om posities in het team dat werkt aan “‘s werelds beste, multi-award winning, arcade racing franchise.”

Deze aankomende game in de franchise die niet bij naam genoemd wordt, zal onder andere “dynamic action sequences, terrifying jumps, insane crashes” en “epic car chases” bevatten. Als daar geen Burnout game beschreven staat, dan weten wij het ook niet meer. Tel daar ook nog bij op dat er geen Burnout meer is geweest sinds Burnout Paradise uit 2008. En nee, we tellen de downloadbare game Burnout Crash even niet mee als volledige titel.

Het kan ook nog een andere kant op gaan, aangezien Criterion ook verantwoordelijk is voor Need for Speed: Hot Pursuit. En gezien het succes daarvan is een opvolger geen verrassing. Naar welke van de twee raceseries gaat jouw voorkeur uit?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch