Menu Premium

Criterion Games gooit z’n extreme sports game met een pestgang de prullenbak in

Franky Mangal 22/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Burnout-games van Criterion staan bekend om bizarre crashes en absurd hoge snelheden. Ook voor hun nieuwe extreme sports game geldt dit, zij het in negatieve zin. Criterion Games gooit z’n extreme sports game met een pestgang de prullenbak in!

De game werd aangekondigd middels een korte pre-rendered trailer op E3 2014, waarin we vanuit een first-person view als door een Go-Pro camera mee konden kijken met bizarre stunts. De game zou een compleet nieuwe IP worden, waarin de speler de beschikking zou krijgen over diverse quads, wingsuits, parachutes, helikopters, ATV’s en jetski’s.

De game bleef verder naamloos, maar leek helemaal in het straatje van Criterion te passen en met de sterke Burnout-serie nog in herinnering, werd er dan ook vol verwachting naar uitgekeken. “Het is waarschijnlijk de meest diverse verzameling van voertuigen die je ooit hebt gezien. De bedoeling is om deze allemaal samen te brengen en een nog niet eerder vertoonde ervaring te creëren”, liet de algemeen directeur van Criterion in 2014 nog weten.

Een woordvoerder van uitgever EA heeft het nieuws tegenover Gamespot ook bevestigd en aangegeven dat de studio zich verder gaat richten op de ontwikkeling van Star Wars en andere IP’s. “Hoewel ze niet meer werken aan dit project, blijven ze wel doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het experimenteren met nieuwe IP’s voor EA. Daarnaast zullen ze ook blijven samenwerken met andere studio’s van EA”, aldus EA.

Cirterion gaat zich nu dus richten op de verdere ontwikkeling van Star Wars Battlefront VR. Wat vind jij van het nieuws dat de extreme sports titel geannuleerd is? Deel het met ons in de comments!

Bron: Gamespot

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch