Menu Premium
Loading...

Crash Bandicoot komt Skylanders onveilig maken

Rik Koning 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eigenlijk raakte het een beetje ondergesneeuwd tussen de superdikke trailers en aankondigingen van Sony tijdens de E3-presentatie, maar Crash Bandicoot komt terug naar de PlayStation! Niet alleen worden de eerste drie delen van de franchise geremastered voor een release op de PlayStation 4, maar ook komt Crash Bandicoot Skylanders onveilig maken in Skylanders: Imaginators.

De aankondiging van de remastered versies van de originele delen kwam als een redelijke verrassing. Voor de oudere gamers onder ons zal het ongetwijfeld een mooie gelegenheid zijn om wat nostalgie op te wekken, maar daarnaast is het ook voor de jongere generatie een mooie gelegenheid om deze legendarische franchise alsnog te kunnen ervaren.

In de trailer hierboven kan je verder zien hoe Crash compleet los gaat binnen het Skylanders-universum. In de trailer is een moderne versie van Crash te zien die zijn kenmerkende moves uit de kast trekt. Verder bevat de trailer nog meer informatie over Skylanders: Imaginators, die in oktober uit zal gaan komen.

Kortom, jong en oud kan binnenkort los met één van de meest iconische gamekarakters aller tijden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch