Menu Premium

Cranky Kong is speelbaar in Donkey Kong Country Tropical Freeze

Karim Shehata 08/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft het de laatste tijd redelijk zwaar. De Wii U verkoopt niet zoals het Japanse bedrijf dat voor ogen had en enkele uitgevers brengen hun games al niet meer heel graag naar het platform van Nintendo. Dit is dus een teken dat de Wii U-maker zelf aan de slag moet met het apparaat en dat proberen zij dan ook met verve te doen. Laatst verscheen Super Mario 3D World al, maar in 2014 moet het helemaal los gaan met de Nintendo-games. In dat jaar moeten namelijk games als Mario Kart 8, Super Smash Bros. en Donkey Kong Country Tropical Freeze gaan verschijnen. Laatstgenoemde wordt verblijdt met een nieuw personage, want Cranky Kong is speelbaar in Donkey Kong Country Tropical Freeze.

Het nieuwe personage is, zoals de naam al doet vermoeden, redelijk chagrijnig. Cranky Kong is aangekleed met een stok en een grijze baard, wat natuurlijk al niet heel erg vrolijk overkomt. De stok is overigens best nuttig in de nieuwe Donkey Kong Country-titel. Het nieuwe personage kan namelijk springen op zijn stok, waardoor de aap op z’n oude dag nog best hoog kan springen. Cranky Kong is nu het vierde personage wat bevestigd is voor Donkey Kong Country Tropical Freeze.

We kunnen overigens al best snel aan de slag met de nieuwe game in de Donkey Kong Country-franchise. De vrolijk ogende game, die nu met Cranky Kong een chagrijnig sausje over zich heen gegoten krijgt, verschijnt namelijk al in februari. Donkey Kong Country Tropical Freeze verschijnt exclusief voor de Wii U.

Cranky Kong is speelbaar in Donkey Kong Country Tropical Freeze

Cranky Kong is speelbaar in Donkey Kong Country Tropical Freeze

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch