Menu Premium

Speel Crackdown 3 op Xbox nu tijdelijk voor slechts 2 euro

Hylke Haagsma 12/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er lang op moeten wachten, maar hij komt eraan. Crackdown 3. Wij zijn ondanks alle problemen tijdens de ontwikkeling erg benieuwd naar de game, en nu kun je de game ook nog eens gaan checken voor maar 2 euro!

Xbox Gamepass

Via de Xbox Gamepass kun je de game spelen. Behalve Crackdown 3 staan hier nog veel meer exclusives van Microsoft op. Denk hierbij aan de nieuwste Halo en alle Gears of War games. Naast Exclusives kun je er nog een hoop andere titels spelen. Zo zijn recent We Happy Few en Shadow of the Tomb Raider er nog op geplaatst. Let op! Je hebt wel nog maar 9 dagen. Hierna is deze actie afgelopen. Je krijgt behalve je eerste maand ook nog eens een maand gratis. Een slimme move van Microsoft, aangezien veel mensen vervolgens waarschijnlijk wel zullen blijven hangen in de online catalogus aan games.

Multiplayermodus bevat geen optie om je vrienden uit te nodigen

Eerder werd bekend dat Wrecking Zone, de multiplayermodus van Crackdown 3 geen mogelijkheid bevat om je vrienden uit te nodigen. Op de officiële Discord-kanaal van Crackdown 3 liet het officiële Microsoft-account weten dat Wrecking Zone geen ondersteuning biedt voor vooraf samengestelde groepen vrienden. Of dit in de toekomst wel mogelijk gaat zijn is vooralsnog niet bekend.  Wrecking Zone is een multiplayermodus waarin spelers het tegen elkaar opnemen in teams van vijf. In de modus is het mogelijk om de omgeving geheel te verwoesten.

Crackdown 3 werd vaak uitgesteld en het blijft dus verder angstvallig stil rondom de game, terwijl hij vrijdag alweer uitkomt voor de Xbox One en Windows. Reden genoeg om de game niet full-priced aan te schaffen en hem eens te proberen via Xbox Gamepass lijkt ons.

Ben je benieuwd geworden naar Crackdown 3? Check hieronder hoe Terry Crews het vond om zichzelf te spelen in de game.

Gaan jullie de game checken voor 2 eurootjes via Xbox Gamepass? Of houden jullie die 2 euro liever in de zak?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch