Menu Premium

Counter UAV’s binnenkort te koop in Warzone?

Dansky 07/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de laatste update van Call of Duty: Warzone is er veel gebeurd. De Grau 5.56 kreeg een nerf; iets wat vervolgens weinig effect bleek te hebben. Verschillende sniper rifles hebben een buff gekregen, een nieuw item is toegevoegd en er is natuurlijk een gloednieuw wapen. Maar er is één toevoeging die men niet op de patch notes kon zien: de counter UAV.

Counter UAV net als super UAV te koop binnen Warzone

Op dit moment is de counter UAV nog niet te koop. Nouja, er wordt niet vermeld hoe je de killstreak koopt. Net zoals dat een super UAV ook niet te koop is in de Buy Stations. Voor diegene die het niet weten: een super UAV is bijna hetzelfde als de Advanced UAV killstreak in multiplayer. Je ziet iedereen op de map, inclusief de richting waarin ze kijken. Behalve mensen met Ghost, want hun zie je niet in Warzone. Deze super UAV krijg je door drie UAV’s tegelijk aan te zetten. Dat is $12.000 voor een super UAV. Voor dat geld kan je beter een Loadout Drop kopen maar dat moet je natuurlijk lekker zelf weten.

De counter UAV werkt op exact dezelfde wijze. Maar in plaats van drie UAV’s te moeten kopen kost een counter UAV vier reguliere UAV’s. Dat lees je goed: $16.000 voor een tijdelijke scramble van je vijanden hun radar en HUD. Daarnaast zou je ‘m ook kunnen vinden alhoewel de drop-rate erg laag blijkt te zijn.

Binnenkort in de schappen bij uw lokale Buy Station

Nu is naar buiten gekomen dat de counter UAV wordt toegevoegd aan de Buy Stations. Deze zal naar verluid $4500 kosten; een stuk beter te doen dan de hedendaagse $16.000. Hoe lang de counter UAV zal blijven hangen is nog niet bekend maar volgens de beschrijving zal de counter UAV wel de minimap voor iedereen doen verdwijnen, en de HUD voor mensen die dichtbij zijn.

A drone that scrambles all enemy minimaps, regardless of distance, and incrementally disrupts their HUD the closer they get to the targeted area.

Counter UAV in Warzone

Counter UAV in Warzone

Voor nu is het dus nog even wachten tot Infinity Ward de counter UAV officieel naar Warzone brengt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch