Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare Season 4 Reloaded is hier!

Dansky 30/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Season 4 Reloaded is gearriveerd voor Call of Duty: Modern Warfare! Een nieuw contract, nieuwe equipment, en een nieuwe sniper zijn maar het topje van de ijsberg voor wat betreft de veranderingen. Daarnaast blijft Infinity Ward bezig met het verkleinen van de grootte van de game. Voor F2P spelers dan. Want de F2P spelers hebben uiteindelijk, als alles is geïnstalleerd, een kleinere digitale voetafdruk. Waar de spelers die de hele game hebben een iets grotere digitale voetafdruk zullen zien na het installeren van de update. We gaan even snel door een aantal toevoegingen heen.

Call of Duty: Modern Warfare krijgt nieuwe map en nieuwe mode

De nieuwe map is dit keer Chesire Park. Gelegen in London met één centraal open gebied en een hele hoop gangetjes. Dat wordt je shotgun levelen! Daarnaast is er een nieuwe mode: Team Defender. Capture the Flag meets King of the Hill. In deze mode is er maar één vlag. Het team wat de vlag heeft krijgt punten terwijl het andere team de flag carrier moet zien om te leggen.

Nieuwe mode voor Warzone en 200 man Quads!

Daar is ‘ie dan! Lang verwacht, tevens gelekt, is eindelijk 200 man Warzone hier. Deze 50 extra wandelende doelwitten zijn alleen beschikbaar in Quads. Daarnaast kan je in Juggernaut Royale een Care Package oppakken waardoor je de Juggernaut wordt. Geen last meer van snipers! Over snipers gesproken is er een nieuw stukje gear toegevoegd: de Spotter Scope. De Spotter Scope valt onder de categorie Tactical Equipment en is te vinden in Warzone. Hiermee heb je geen glint en dus kan je lekker gluren, als een viezerik, naar de vijand.

Ook is Team Wiped nu een team-wide bericht die iedereen ontvangt. Hierdoor hoef je niet meer te schreeuwen of die ene gozer wel echt de laatste was. De Gulag krijgt nieuwe wapens en ein-de-lijk een échte Gulag loadout: twee vuisten, een throwing knife en je lef. Als laatste toevoeging is er een nieuw contract: Supply Run. Pak de contract, race naar een Buy Station en je krijgt korting op alles wat je daar kan kopen. Gotta go fast!

Nieuwe sniper, wapen buffs en nerfs gooien de meta om

Naast de nieuwe modes is er ook een nieuwe sniper! Deze toevoeging is net een tikkeltje anders want hij heeft Thermite en Explosive rounds! Om de andere snipers niet achter te laten zijn de HDR, AX-50 en de Dragunov tevens gebuffed. De assault-rifle-turned-sniper-laser, Grau 5.56, heeft daarentegen een nerf ontvangen met hogere recoil, een kleinere damage range en een nerf op de barrels.

Ook zijn er veranderingen aangebracht aan onder andere de Kar98K, de M4, de MP5 en aan starting ammo voor verschillende wapens. Check vooral alle patchnotes zodat jij op de hoogte bent!

Season 4 Reloaded roadmap

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch