Menu Premium

Counter-Strike: GO krijgt deze week een Halo smaakje

Jan Johan Beldrok 27/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dinsdag 3 december komt de befaamde Halo-serie eindelijk naar Steam met de release van Halo: Reach. Als onderdeel van een campagne om deze release feestelijk te promoten, is er een aantal typische Halo-sounds en stickers toegevoegd aan Counter-Strike: GO. Categorietje non-nieuws die wel een fijne glimlach op ons gezicht weet te toveren. En een dag niet gelachen is ene dag niet geleefd.

Stickers en soundbites voor de Halo-fan met een CS-GO crush

De Stickers Capsule bevat ‘plakplaatjes’ van enkele van de meest iconische content uit de befaamde serie van Bungie. Dat zijn onder andere de helm van de Master Chief, het logo voor het Noble Team en het UNSC Spartan-logo. Daarnaast krijgt elke gamer die The Master Chief Collection op Steam aanschaft een speciale “muziekkit”. Deze kit ‘wordt unlockt’ zodra ze “voldoende” tijd hebben besteed aan het spelen van de game. Voor wat hoort wat. De muzieknummers bevatten Halo’s iconische themamuziek en de shreddergitaar die aan het einde van een CS: GO-wedstrijd te horen is.

Alle content komt deze week middels een patch in CS:GO terecht

Deze funny content komt deze week naar CS: GO als onderdeel van de nieuwste update. Deze patch verbetert tevens de spelprestaties en lost tal van problemen met de Cache- en Studio-maps op. Reach komt op 3 december naar PC op Steam (en Xbox One). Het is de eerste game van The Master Chief Collection op Steam. De resterende titels – Halo: Combat Evolved, Halo 2 en 3, Halo 3 : ODST en deel 4 – worden in de toekomst in chronologische volgorde uitgebracht. Spelers kunnen elke titel afzonderlijk kopen of ze in een bundel ophalen. Met name Koos gaat hier echt heel blij mee zijn. Het was en is een van zijn grootste gamer-wensen om de Halo-games ook op de PC te kunnen spelen. Binnenkort komt er natuurlijk een review op deze site te staan.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch