Menu Premium

Conker maakt zijn comeback in Project Spark

Karim Shehata 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar maakte we al kennis met Project Spark, een game waarin de gehele Xbox- en Windows 8-community games kan gaan maken. Dit is natuurlijk het concept van Sony’s Little Big Planet, maar lijkt nu in ieder geval een stuk uitgebreider te zijn. Op de E3 zagen we een prachtige trailer van de game, maar dit zegt niet veel over de game. Wel zagen we aan het eind van de trailer iets opvallends en tegelijkertijd iets wat veel gamers blij gaat maken: Conker maakt zijn comeback in Project Spark.

Dit betekent dat Conker na een slordige tien jaar zijn opwachting maakt in een game, na de laatste verschijning op de eerste Xbox. Nu krijgt het personage dus nog steeds niet zijn eigen game, maar mag in ieder geval wel zijn opwachting maken in het erg ambitieuze Project Spark. Dat hij zijn terugkeer maakt in deze game, werd met luid gejuich ontvangen in de zaal waar Microsoft op het moment van schrijven haar persconferentie houdt.

Het is natuurlijk te hopen dat het hier niet bij blijft voor Conker. Het personage en zijn games waren geweldige games op de Nintendo 64 en de Xbox en daardoor is het natuurlijk te hopen dat Conker ooit nog zijn eigen game krijgt op bijvoorbeeld de Xbox One.

Conker maakt zijn comeback in Project Spark

Conker maakt zijn comeback in Project Spark

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch