Menu Premium

Conflict-update The Division is nu beschikbaar

Duncan Israel 24/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom Clancy’s The Division heeft vandaag zijn tweede gratis update gekregen, genaamd Conflict! Deze update brengt een hoop nieuwe dingen naar de game. Wij zetten de opvallendste vernieuwingen voor jullie op een rij!

Om te beginnen kunnen alle Division agents, met een minimum gear score van 160, de nieuwe Clear Sky Incursion gaan bewandelen. In deze Incursion moet je het opnemen tegen de Rikers en kan je vette gear set-items krijgen.
Er zijn met deze update ook nieuwe gear set-items toegevoegd. Een defensieve Final Measure-set, een aanvallende Predator’s Mark-set, de Hunter’s Faith-set is voor alle sniper agents en de vierde Lone Star-set zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te reloaden in gevechten.

De Dark Zone heeft wederom een PvP-toevoeging gekregen. Vanaf vandaag kunnen alle slinkse Division agents ervoor zorgen dat spelers, die hun loot uit de Dark Zone willen extracten, erg verdrietig worden. Je kan vanaf vandaag namelijk tijdens het extraction-proces de kabels naar de helikopter doorsnijden, waardoor alle loot op de grond komt te liggen en iedereen er met zijn grijpgrage handjes bij kan komen. Op het moment dat jij de kabels doorsnijdt, word je wel meteen Rogue.

Last but not least zijn er nieuwe High End named wapens toegevoegd aan de game, voor ieder wat wils. Twee nieuwe shotguns, twee nieuwe marksman rifle’s, een light machine gun en een pistol. Mocht je, voordat je The Division aanzet om deze update te checken, helemaal op de hoogte willen zijn van alle vernieuwingen en verbeteringen? Check dan vooral de link in de bronvermelding!

Maakt deze Conflict-update je hongerig om The Division op te starten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch