Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2 The Western Front Armies krijgt een releasedatum

Gamekings Redactie 08/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Company of Heroes 2 verscheen, waren de meningen verdeeld. Het eerste deel was namelijk volgens fans echt heel goed en het vervolg deed niet ontzettend veel nieuw, wat voor sommigen een teleurstelling was. Voor hen is het misschien nu wel het moment dat ze krijgen wat ze willen, want de standalone-uitbreiding zit eraan te komen. Company of Heroes 2 The Western Front Armies krijgt een releasedatum en een verse trailer, waaruit blijkt dat de game uitkomt op 24 juni.

Ondertussen is het bijna een jaar geleden dat Company of Heroes 2 uitkwam en ze hebben bij ontwikkelaar Relic Entertainment dan ook ruim de tijd gehad om aan iets nieuws te werken. Company of Heroes 2 The Western Front Armies is een uitbreidingspakket voor Company of Heroes 2, maar zal als standalone uitgebracht worden. Het uitbreidingspakket brengt spelers terug naar het westerse front uit het eerste deel uit de Company of Heroes-serie en biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen de US Forces en de German Oberkommando West. Beide partijen hebben zo hun eigen tactische mogelijkheden, met nieuwe wapens en voertuigen. Deze kunnen allemaal gebruikt worden in een achttal aan nieuwe maps, welke bedoeld zijn voor de multiplayer-modus. Of er ook singleplayer-content is, is onduidelijk.

Wat ook nieuw is aan Company of Heroes 2 The Western Front Armies, is een progressiesysteem. Deze biedt nieuwe content waardoor spelers nog dieper in de tactische en strategische aspecten van de game kunnen duiken. Verder laat uitgeverij SEGA weten dat er extra content beschikbaar is voor hen die de game pre-orderen. Het gaat hier om twee skins voor voertuigen, zowel voor de US Forces als de erman Oberkommando West. Zoals eerder genoemd, verschijnt Company of Heroes 2 The Western Front Armies op 24 juni. Wil je graag zien wat er allemaal voor nieuwe content is? Dan zie je hierboven de eerste beelden van de uitbreiding.
Company of Heroes 2 The Western Front Armies krijgt een releasedatum

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch